fredag 29 oktober 2010

Dokumentet med fd spaningschefen på City polisen gbg Hans Orvesjös korruption och underskrift.

Det här dokumentet är ett brott mot så många BRB§ och Tryckfrihetsförordningen, att jag inte orkar dra dom alla och inte ännu en gång för RÅ, JO och nu senast Justitieministern Beatrice Ask.

Så RÅ Anders Perklev säger att det är inte värt att granska ärendet där polischef Hans Orvesjö fått internutredningschefen Lars Brask fulla förtroende att utreda sig själv november 2008 - februari 2009.

JO Mats Melin sitter som en totalt korrumperad lakej och bedriver utredning ifrån maj 2008 - november 2009 i 2839-2008 och vägrar att ta in något som helst av info.


Trots att jag då som ovan framför att saker som händer i JOs ärende (dvs Ekdahls) blir allteftersom allt grövre brott och bör, för att säga SKALL införlivas.

Det sker dock inget annat än att Melin byter ut den mycket mer kompetente JOn Nicklas Englund mot ngn kvinna jag förträngt namnet på.

Skälet uppges vara "Englund är partisk eftersom det är han som har skött ärendet initialt" men det borde formulerats som följer "Englund har avslöjat Lars Willquist som en satans lögnare och brottsling. Därav är Englund partisk i ärendet och får således ej företräda JO i dnr 2839-2008".

Inga kommentarer: