lördag 7 augusti 2010

Monica Mimer ger ett exempel på hänsynlös och medveten manipulation av urkund.


Monica Mimer genomgår sedan i torsdags en ytterst svår prövning. Mimer ställdes inför begäran om att redogöra för varför hon hittat på ett fiktivt scenario i ärendet AM-55063-08 med därtill hörande dnr AM-161283-08 som inte synts till varken före eller efter "det" dansade en sommar med Orvesjö, Brask o  co.

Mimer påstår vid begäran  samtliga handlingar "gallrats" och att det enbart kvarstår en styck sida i elektronisk form i AM-161283-08.

Inte heller går det att i ärendehistoriken se vem som startat upp en FU som de facto aldrig hade inletts. (se JOdnr 2839-2008)

Dock blev hon varse om att det inte "gallrats" i herr Ekdahls gottegömma av dokument. Kom an bara! Dra en lögn om dina lögner, då drar jag fram just det du hävdar inte existerat.

Lycka till..

/Edit Nedan följer vad som blev Mimers respons efter att hon suttit i 2! hela veckor och slitit sina små grå tillsamans med Berglund och Orvesjö via telefon i gbg.

Notera hur Mimer ljuger på samtliga påståenden. Hon kan ju börja med att försöka få ihop sina datum, samt gärna ge fan i alla fiktiva FUs som hon och intern tillsammans med Willquist och Orvesjö tydligen gjorde frenetiskt när JO råkade titta åt deras håll.

Ta du och tänk en kvart Monica, jag skiter i att ni inte blir åtalade. (bevisligen spelar det ingen roll med hur vattentäta dokument som helst till stöd för  mina påståenden)

Ett år har jag framfört vilka korrupta as ni är. Nu tar jag er rätt upp och ner. Någon måste göra det jobb som ni själva då helt uppenbart har lyckats undvika ifrån dag ett på enheten som satt skräck i landet.

Satans mördare är milt utryckt.
Inga kommentarer: