tisdag 23 november 2010

Chefsåklagare Annette Olsson anlitar bulvan åkl Caroline Fransson i 23mån lång mörkläggning av FU.

Som jag anfört i tidigare inlägg har chefsåklagare Annette Olsson på 2a avd gbgs åklagarkammare bedrivit först 18månader FU med total genomkorrumperat handhavande i perioden 25/4 2006 - 18/11 2007 då sista av hennes dåvarande stämningsansökningar lämnades in.


Nu var det alltså dags att åter skrida till verket ansåg den totalt skrupellösa Annette Olsson.

Polischef Hans Orvesjö (fd spaningschef o utrednings dito)är tillsammans med kommisarie Leif Börjesson och chefsåklagare Monica Mimer på Riksenheten för polismål malmö, (stationerad eksjö) dom som är ansvariga för sammantaget 4års total terrorisering, av en då 28år ostraffad och yrkesarbetande civilist.


Hur dom förmått ett så stort antal av sina kollegor att haka på, det är inte bara märkligt det är även beklagligt för er 80st åklagare och polischefer etc som skall väck ifrån er yrkesutövning och istället fängslas om BRB åtlyds.

Hans Orvesjö är den som nu är målsägare i ett nytt svenskt rekord i skäligen misstänkt gärningsman ifrån 26/12 2008 i ärendet som trots det döps till ´K-93592-09 och AM-98895-09.

Återigen tar sig Hans Orvesjö friheter såsom att han sitter och bryter mot tryckfrihetsförordningen, RB och BRB vilket ni kan se på bloggen uppe i högra hörnet.


Nu är Hans Orvesjö och Annette Olsson o co, strängt inriktade på att tysta den som nu har mage att våga trotsa deras totalt totalitära genomkorrumperade syn på sin yrkesutövning.

Något som blir alltför uppenbart i PMet Hans Orvesjö författar 5/1 2009 gällande just det jag nu anfört.(lite klantigt att inte sitta still i båten Orvesjö, speciellt om du varit ute på böljan den blå och dumpat ännu ett lik....)

Där återfinns (även i blogginlägget "nu är det 2år sedan hela polis"-inlägget återfinns PMet)PMet till internutredningschef Lars Brask och div polischefer, samt inte minst till länspolismästare Ingemar Johansson, till vilken Orvesjö riktar en uppmaning om att länspolismästaren skall agera som JK ifråga om att använda straffprocessuella tvångsmedel mot Rättssäkerhetsorganisationen och dess hemsida.


Då bör man beakta att Rättssäkerhetsorganisationen betraktas som icke periodisk tidskrift vilken även innehar utgivningstillstånd. Allstå är det strängt förbjudet att idka sådana medel.

Det var och är endast landets Justitiekansler som har rätt att ta ställning till sådana åtgärder.


Nu i dagarna erhöll Ekdahl info om att inte mindre än 16st FUs bedrivits mot Ekdahls person sedan 23månader tillbaks i tiden.

Det sker genom att Ekdahl erhåller ett brev 15/11 2010 där det ligger intet mindre än 16st beslut i FUs. (mao 16st förundersökningar)


Inte i någon av FUs har Ekdahl fått bli slutdelgiven FUp.

Trots upprepade påtryckningar ifrån Ekdahl till ansvarig polis Peter Kron på länskriminalpolisen samt assistentåklagare Gabriella Lundh och även Carina Persson chefen för länskriminalpolisen ifrån april månad 2010.

Gabriella Lundh sitter på en avdelning vilket OMÖJLIGEN får ha utredningar vilka huserar hos LKP dvs avd1 på gbgs åklagarkammare.

Nu påstår Lundh att FUs har bytt rotel och hamnat på den avdelning där den skall vara dvs avd2 det skall enligt Lundh ha skett 1sep 2010.

Enligt Gabriella Lundh så har varken Peter Kron eller hon själv haft ärendet innan januari 2010.

Vilket föranleder en berättigad frågeställning, vad gjorde då Ekdahl på 3st förhör hos länskriminalpolisen och Peter Kron aug 09 - 31dec 09?

Samt vad gjorde Peter Kron när han gjorde en personell husrannsakan hos Ekdahl sista veckan i augusti 2009? (han gjorde en sk "förtitt" fast han saknade Orvesjös expertis på området och blev därmed utan framgångar som olaga hot mot E anhörig mm)


Nu skall alltså en Caroline Fransson på 2a avdelning i gbgs åklagarkammare ha erållit 16st FUs 1sep och enligt hennes förljugna version "ha fattat beslut i samtliga 16 att lägga ned dom men E är skyldig i varje anklagelse och åtal väcks ej alt FU läggs ned".

Vem är det då som sitter som chef på 2a kammaren? Jo där är en viss Annette Olsson chef. (se grundärendet2006 även)

Det som stör Ekdahl, (förutom att dom tagit hans liv, åtal ej väcks mot 80st? etc) är att han inte får se ens vem som är målsägare och än mindre bli slutdelgiven FUp trots 8st förhör på 7månaders tid.

Det gäller samtliga av dom 16st besluten tillika FUs, som är riktade mot E´s person.
Tilläggas kan att internationella åklagarkammaren har genom Annette Olssons försyn sett till så att Ekdahl har kvarstad av försändelse sedan mars 2010 vilket även blev tydligt i det brev som nu anlände.

Ekdahl erhöll brevet 15/11 och Caroline Fransson påstår sig ha fattat dom 16besluten 20/10, med andra ord nästan en månads fördröjning av försändelse.

Smidigt.


Nu är det här bara en aptitretare Annette Olsson. Mest för att du skall veta att du kommer att fängslas för dom brott som nu är upptagna i det beviljade prövningstillståndet i Strasbourg.

/Fredrik Ekdahl gbg


//UPPDATERING


Chefsåklagare Annette Olsson på gbgs 2a avdelning har under sommaren 2007 varit såpass korkad i sin korruption att hon faxade inte bara chefsåklagare Monica Mimer på Riksenheten för polismål samtliga beslut i den mörklagda FUn K-58738-06.


Annette Olsson faxade även samtliga beslut ner till ett faxnr i båstad och laholmstrakten. Eniro uppger att nummret leder till dessa två orter, men att det är något "konstigt med det" man kan ej få fram info om abonenten.


Samt polisens växel uppger att "nej, det är inget nummer vi har".

Gissa vart Annette Olssons nummer leder??? Jo, hit ner!

Aset har blivit fastighetsägare till inte mindre än 4st fastigheter längs västkusten. Det är även en viss Peter Herting som är bosatt i området men det skall jag återkomma till.

Vilka äger då en massa fastigheter i Sverige?

Är det åklagare? Är det familjen Hedin?

Ja, nu är det uppenbart hur jävla mycket pengar korrupta aset Annette Olsson har tjänat på min död.

Familjen Hedin har betalat Annette Olsson i fastigheter och då till ett värde av lågt räknat 10-12miljoner kronor.


/""Huset kan hyras permanent hösten-10 till april-11 till en månadshyra av 4.500- + el

Stuga med gångavstånd till havet i
Även dessa objekt kan hyras
Barnvänligt hus på landet
7 bäddar i Halmstad/mellby
Brygghuset
4 bäddar i Tylösand
Falkenberg Parhus nära havet
4 bäddar i FalkenbergHavsnära-Skummeslövsstrand
Hyr denna mysiga stuga med 4 bäddar i Skummeslöv, Halland


1886 andra besökare har sett denna annons UTHYRESHuset kan hyras permanent hösten-10 till april-11 till en månadshyra av 4.500- + el

Stuga med gångavstånd till havet i Skummeslövsstrand

Nyrenoverad stuga ca 60 m2 för fyra personer. I huset finns nytt kök med spis och ugn, ny kyl och frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, vardagsrum med TV och DVD, sovrum, toalett och dusch. Cyklar finns att låna.

Dubbelsäng i sovrum och 2 bäddar (120 cm) i bäddbar hörnsoffa i vardagsrummet. Vid behov finns tillgång till en utslagbar enkelsäng. Utanför vardagsrummet finns stor överbyggd altan. På området finns tvättstuga, liten affär, minigolfbana, lekplats och fotbollsplan.

Gångavstånd till havet ca 300 m där det finns 12 km sandstrand. I Skummeslövsstrand finns affär, tennisbanor, bassäng med tempererat havsvatten.

Till Båstad är det ca 1 mil, Halmstad 3 mil och Helsingborg 5 mil.

V. 25-32 4.800:- och övriga veckor 3.300:-.

Huset kan även hyras permanent september-april till månadshyra.

Ring 070-32 33 488 för mer information och bokning.
Boka idag...innan det är försent! Klicka här för att skicka en bokningsförfrågan eller ring uthyraren Annette Olsson på 0430-430 14 (0703-233488).På grund av Hans Orvesjös direktiv i RAR ASP och KUT, har trakasserierna mot mig och min mor fått pågå ända sedan år 2006.
2 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.