måndag 9 januari 2012

Riksenheten för polismål ger

Som utlovat 8st av namnen på de piketpoliser som i samförstånd berövade livet på en då 24årig man i göteborg  år 2008.

Jag börjar i dag med ett av namnen och kommer fortlöpande under året att presentera ett namn i taget.


Riksenheten för polismål presenterar: Henrik Älverdal piketpolis göteborg.
Piketpolisernas namn återfinns i mitt eget ärende AM-193716-10
                                                                         1400- K21537-10
                                                                         1400-K209170-10

Dessa 8st piketpoliser hade den 28/12  2010 den dåliga smaken att åka hem till min mor efter att de redan hade gripit mig i min lägenhet kl.09:20.

Piketpoliserna var på min mors adress kl.10:00 och bankade på hennes dörr samt skrek att hon skulle öppna sin dörr.

Piketpoliserna återvände kl.11:00 och beslutade sig då för att helt enkelt bryta upp min mors dörr med en kofot.


Ingripandet blev i piketpolistermer "lyckat" vilket resulterade i att 8st fullt utrustade piketpoliser står inne i min mors bostad (märk väl, jag har aldrig varit skriven på hennes adress än mindre varit boendes där) och skriker okvädesord samt idiotförklarar min mor med "är du helt sjuk i huvudet!!?" samt "en frisk människa begriper väl att man skall öppna när polisen kräver det!?".

Piketpoliserna berättar vidare att "dom letar efter Fredrik Ekdahl" (en aning märkligt iom att jag redan satt på aminogatans arrestlokaler pga gripen av samma piketpoliser) och tar sig sedan friheten att "leta" runt efter den sedan tidigare gripne Fredrik Ekdahl.

Det fanns varken då eller nu något beslut om husrannsakan i min mors bostad.

Än mindre upprättades det något som helst protokoll för sk "personell husrannsakan" samt "reell husrannsakan".


Förstnämnda exempel avser "att söka efter person", sist nämnda avser "att söka materiella saker" likt vapen och "polisdokument" vilket stod i beslutet om husrannsakan i Fredrik Ekdahls bostad vilket fattades kl. 14:20 den 28/12 2010 av chefsåklagare Alexander Cronenberger. ( mao fattades beslutet om husrannsakan flera timmar efter att densamma ägt rum i Fredrik Ekdahls bostad)


Jag kommer att publicera samtliga 8st av piketpolisernas namn under året som kommer, vilka enligt åklagare Monica Mimer på Riksenheten för polismål "begått ringa tjänstefel" vid ingripandet hos min mor.

Det kommer att fortlöpa publiceringar även om jag tystas totalt och tas av daga likt de gjorde med den då 24årige mannen i gbg år 2008. (postumt postande kan förbrylla måhända...)

Undertecknad är i skrivande stund fortfarande internerad.

Det blir inte tyst här förrän den dagen Hans Orvesjö fängslas alternativt jag återfår min frihet och kan ta mig an livet med nyfunnen aptit.

Jag kommer framöver att publicera dokument vilket bland annat röjer en styck sk "polisinformatör"/ "polisinfiltratör" med infiltratörsnamnet "Alf" hos länskriminalpolisen, vilken jag fann att länskriminalpolis Peter Kron använt sig av gentemot min person i ärendet 1400- K200741-10.

I det dokumentet framgår att "Polismyndigheten Västra Götaland  /anmälare"
                                              "Fredrik Ekdahl  /misstänkt"
                                              "Robertsson Fredrik  Lars Roger /Uppg.lämn.,hörd som annan
                                              "Peter Kron länskriminalpolisen /anmälningsupptagare"


Dokumentet  upprättades den 1/12 år 2010 ( 27dagar innan jag greps i min bostad och en dag innan Robertsson var inne och lämnade uppgifterna 2/12 år 2010 ).

Värt att notera är även att det "förhöret"  hölls av länskriminalpolis Peter Kron som är målsägare, samt att det står att Polismyndigheten är anmälare och uppgiftslämnare samt att Robertsson benämns som "annan".

Samme Peter Kron som förhör samtliga målsägande, vittnen, fattar beslut som FUledare och är anmälningsupptagare i samma FUp där han själv är målsägande.

Polisinfiltratören Robertsson inkommer sedan 5/1 år 2011 och hörs då som "vittne" istället för som "annan".

Åklagare Cronenberger väljer att lägga ned den delen som Robertsson informerat polisen om på grund utav att jag i sådana fall skulle få kännedom om att Robertsson är just en polisinfiltratör.

Nu bar det sig inte bättre än att jag av misstag ( alternativt länskrim släppte det medvetet i hopp om reaktion ) fick tillgång till ärendehistoriken i den nedlagda delen av FUn, och där kunde ta del av just det faktumet att länskriminalpolisen använt sig av polisinfiltratör Fredrik Robertsson ända sedan år 2008 gentemot min person.
 
 
 


Polisinformatören benämns i polisens dokument som "Ekdahls fd arbetsgivare" vilket är rätt märkligt i och med att jag varit sjukskriven sedan 31/8 2007 och då arbetade jag på Volvos kontor.

Robertsson och hans firma "F.R. Kran & transport AB" har mig veterligen aldrig betalat in någon arbetsgivaravgift för min person.

Robertsson är dömd för brott ( enligt egen uppgift ) men likväl har han fått behålla sin vapenhandlarlicens ( japp han får importera vapen ).

Fast det där är ju petitesser för länskriminalpolisen vilka helst sysslar med mycket viktigare saker, såsom att tysta någon som offentligt vågar kritisera deras trakasserier mot tillexempel en ensamstående kvinna vilken aldrig varit misstänkt för något brott, annat än att vara mor till just Fredrik Ekdahl.

Fredrik Ekdahl

Inga kommentarer: