lördag 27 januari 2018

Blodspengar


Sju år och 90.000kr när inte ens ett hårstrå har krökts.Ett antal individer tycker att 7års trakasserier (även mot ensamstående äldre kvinna) varav 3års internering inte är tillräckligt.

 

De anser även att 90k (skadestånd + böter) är rimligt att få betala när en problemfylld borderline-tjej känner sig förfördelad (mao inte hotad, inte ofredad och definitivt inget brottsoffer).

 

Med tanke på den karma som dessa individer har byggt upp under årens gång, så borde de skänka sina blodspengar till Barncancerfonden (men så resonerar de självklart inte..).Följande personer anser nu att de skall ha pengar, utöver sju år av mitt liv.


1. Linnea Hedin

Hedin som enligt kriminalkommissarie Leif Börjesson var "en tjej som kände sig förfördelad och ville göra anmälningar" (sagt under ed i TR GBG år 2011).

Hon har fått ut 14k och skall nu ha 11k till (utan ett enda bevis för något som ens liknar ett hot mot hennes person).

Självklart har hon även den goda smaken att flytta till samma bostadsområde där hennes hämndobjekt levt i över 30års tid...
2. Peter Kron, Kriminalinspektör hos dåvarande LKP i GBG.

Herr Kron åkte hem till den som av polisen klassats som "polishatare och potentiellt farlig" enbart för att han tyckte att det var "smidigt att ringa på och då lämna över brevet till Ekdahl".

 
                                            (bildrättighet tillfaller SVT "Veckans Brott")Herr Kron som höll 5-6 förhör under ett halvårs tid (varav alla utom ett var utan advokat närvarandes, trots krav från den misstänkte på just advokatnärvaro).

Herr Kron som anlitade polisinfiltratör Fredrik Robertsson för att hjälpa till med att sätta dit Ekdahl och få han inlåst så många år det bara är möjligt.

Herr Kron som efter att 18st FU (ja, ni läste rätt) lagts ned av åklagare Caroline Fransson (egentlig och faktisk FU-ledare åklagare Anette Olsson), då satte Peter Kron sig själv som målsägare, förhörde de andra målsägarna åklagare Anette Olsson, Marianne Andersson samt vittnet åklagare Caroline Fransson.
                                                                       (foto hämtat från SVT.se)


Herr Kron höll även förhör med infiltratören Robertsson där det står att Robertsson är "sak annan" och uppgiftslämnare "Polismyndigheten".
Några veckor senare håller Kron återigen förhör med Robertsson men då är han nämnd som "vittne" och sak är då "förhör".

Men man får väl vara glad för att herr Kron inte höll förhör med sig själv åtminstone....

Herr Kron skall nu ha 7k för att "han blivit förolämpad på ett sätt som inte är förenligt med normalt polisarbete".
Herr Kron skall alltså ha pengar för att han känner sig kränkt när någon berättar för honom, att han de facto är korrupt.


3. Ismo Salmi advokat.

                                                            (foto hämtat från SVT.se)Salmi som vägrat att infinna sig på samtliga förhör trots förordnande från GBGs TR och bara vid ett tillfälle skickat en ersättare från sin firma Salmi och Partners.

Salmi som i GBGs TR uppgav "när man fått något behornat i båten, då får man se till att ro det i land".
I det här fallet bestod det av att Salmi sökte upp den klient han polisanmält genom att skicka en så kallad "vänförfrågan" på Facebook (vilket han gjorde på direkt uppmaning av Peter Kron).

Salmi hade i TR inget svar på hur det här är kan vara förenligt med god advokatsed.
Däremot fingrade han frekvent på sina två stycken guldörhängen under hela förhöret i TR.

Salmi skall nu ha 7k för det här förfarandet.


4. Eva Persson advokat.
Persson är anställd av Salmi och uppgav till Göteborgs Postens journalist Peter Linné "jag ryser bara jag hör hans namn".

Så självklart är hon värd 7k i skadestånd.


5. Chefsåklagare Anette Olsson.

 (bild hämtad från Skövde nyheter.se)


Olsson har avsagt sig skadeståndet för att hon då tror att det ser ut som att hon minsann inte är ute efter pengar, utan bara är ett nobelt brottsoffer...

Men då glömmer Olsson att hon är huvudansvarig för hela soppan sedan år 2006.

Det är Olsson som beordrade kriminalinspektör Laila Dichter
 

(foto hämtat från GP.se)
 

 att lägga ned hela FU och upprätta ett nytt K-dnr som då saknade all info om att flera målsägare varit just målsägare och nu bara såg ut att vara "vittnen".

Precis som att Orvesjös namn suddats ut i flera dokument för att försöka dölja familjen Hedins koppling till just Orvesjö.

Utöver det, att all form av alibi och bevisföring för den tilltalade nu lyste med sin frånvaro.


Så Anette, du är den som berett väg för alla dessa idioter och deras hämndlystnad eller bara en allmän önskan om att vara "duktig", mao så kallade nyttiga idioter.

6. Åklagare Marianne Andersson.

Andersson faller under samma kriterier som Olsson, men bara i en mycket mindre skala.


riksenhetenforpolismal.org

Inga kommentarer: