Bakgrund till hela historien av polisiär och åklagarledd korruption år 2006 - dags dato. Ljudfil där "Målsägarn blir utkastad ifrån TGR längst ner" mm.

2006.01.13- 2006.03.25


Träffar en 21årig Linnea Hedin som intrigerade,manipulerade samt förnedrade sammanlagt 5st killar samtidigt. (killarna kände inte varandra)

Jag var det senaste nyförvärvet i hennes trupp, så då blev jag den hon för stunden tyckte var mest spännande och följde med hem varje helg. Man blev varse situationen pga att när hon alltid tjatade på att man skulle komma dit hon var, så var minst en av dom andra killarna på plats.Killarna det rörde sig om: jag, hennes ex Stefan, hennes 18åriga arbetskompis Markus, Mikael 32år som var den enda hon inte hade sex med pga "att han var för snäll och hörde av sig o frågade hur hon mådde osv". Samt  därtill Daniel  Sandberg killen som introducerade henne som "en tjack#### han brukade få sätta på".(vilken även var anlitad av Linnea till att hota E i april 2007, med samtal och sms precis som sommaren 2006, skillnaden var att polis efter div överklagningar nu tankade ur sms men det lades ner dagen efter åtal väckts mot E, självklart inte ett ord eller ens en bokstav iom HELA K58738-06 grundanmälan som Linnea och fadern inkom med 26/4 2006 och som sedan låg i "balans" i drygt 5månader ("förhör" som uppgavs vara ej förhör och ren parodi på korrupt pervers Orvesjö som bytt bort RB, BRB, polislag samt den rättspatos han aldrig besuttit. mot sporadiska möten i Linneas bostad.

Det var såsom  det visar sig när E får ut hela grundärendet efter att ha tjatat i brev, mail och telekorrespondans oavbrutet i 3år om att få ut just det som visar hur inte ens ett datum eller än mindre händelse styrka aset Linnea Hedins så extremt uppenbart helt oförmögen att av polis inmatad dygnet runt framföra "deras version" av E alla extremt konkreta och detaljerade händelseåtergivningar.

Psykopaten blir ju för fan utkastad ifrån sin egen tingsrättsförhandling som målsägare. Psykopaten är Linnea Hedin om det nu skulle vara minsta tvivel därom.

Ljudfiler återfinns  längst ner på sidan, minutsekvens 00- 04 i ekdahls förhör skriker pschycogirl oavbrutet och står upp såsom om det vore  en amerikansk OJ-parodi vs Ku Klux klanare.

Precis så inavlade är hela släkten Hedin/Hassing (ingen av dom hade vett på att klä upp sig till TGR och inte heller hålla käften under förhandlingen, tyvärr ser man nu själv ut och beter sig likt en tattare på urspårning och är då en tyll synes lika simpel individ som de totalt hänsynslösa svin vilket de är ur alla tänkbara aspekter.

Försvaret kan väl sägas att man  blev  likadan människa pga 4års tortyr av nyss nämnda med kontakterna och miljonerna som skulle göra ryska maffian grön av avund.

Det var  faktiskt  inga mindre än just herr dupontarna kling och klang i kubik Hans Orvesjö och Leif Börjesson  som lagt ärendet i "balans" och nu plötsligt "hittar det av en slump vid sk massavskrivningar och de är helt nya i ärendet påstår de upprepade gånger".

Främst pga att E hade fräckheten att ifrågasätta det märkliga med någon som är hotad och väntar en dryg månad med sin anmälan och tar fel på en hel vecka och veckodag då dom påstår att E var hotfulll på plats.

Samt att E proppsar på att han inget har att be om ursäkt för och att Orvesjö skall tanka ur Es mobil på ett gäng sms som fanns i Es mobil ifrån Linnea och anhang. (6mån tjatade E på polis men dom vägrade tanka ur mobilen och då raderades hela inkorgen en stressig dag på volvo)

Vad var då utfallet för kräken Hans Orvesjö och Leif Börjesson?

Jo, dom hade lyckats skrapa ihop 11st sms som inkom när E fick sin ytterdörr insparkad av Linneas lakejer.

Smsen är skickade under dom 2helger då först Linnea samt 3till söker upp E i bostaden och skickar hotfulla sms och sedan ett väldigt lockande förslag om att träffas och att prata ut osv.... (jomen man var ju extremt sugen)

Helgen därefter var inte Linnea med själv utan då kom hela hennes sorgliga albaner, smålangare och allmänt goa gubbar ungefär som Linnea Hedin själv med sina 2 våldsbrott t,o,m, 18år fyllda.

SKIT SKALL SKIT HA, tyvärr har inte Björn Hedin insett att det gäller även Linnea.


Hans Orvesjö är även hemma hos Linnea Hedin på ett inoficiellt möte i hennes bostad 29/8 2006.

Det är Hans Orvesjö som skriver i polisanmälan att "besök på stationen" var sättet Linnea gjort en av ca 100anmälningar, problemet är att Orvesjö missat att han i fritexten inte raderat "besök hemma hos målsägaren 18:30- 19:30.


Visserligen var det inte någon fara ioch med att det var 1av de 70 som helt hade förvägrats E vid slutdelgivning och åtal osv genom att de hade av då helt självklart bytts ut mot en helt ny och bättre version av sk polisanmälan och FU.


Det dök då upp en helt fiktiv anmälan som, väldigt snabbt fick den egenheten att den skrevs in på massa andra Kdnr. Visst idag ett trivialt och  lite banalt i sammanhanget problem, men det tog mig FAN 4ÅR ATT FÖRSTÅ  hur du gjort ditt as Anette Olsson/ Hans Orvesjö!!

Det är alltså FUledd av vice chefsåklagare Anette Olsson.

Det som råkar vara grundanmälan av Linnea och fadern. Som då hade helt friat E och dessutom tvingat TGR och HVR att kalla vice chefsåklagare Anette Olsson och spaningschef Hans Orvesjö att vittna i rätten såsom E krävde inför förhandlingen i HVR.

Det är rätt så unikt med inte ett enda förhör med något av alla vittnen som gav E vattentätt alibi samt därtill inte ett enda förhör med E där polis kunde skriva ens efter upprepade påpekningar vid genomgång och uppvisande för förhörsvittnen av felaktigt FUpförhörs dito.

Det var 1st chef för F-kassan Västra Götaland och därtill Örgryte kommunchef som gav E 12h alibi för det dygnet som Linnea i sitt konstanta haschrökande och amfetaminintagande trodde sig ha upplevt ihop med fadern och E.....

Har påpekat att Linnea nyttjat dessa substanser sedan 12-13års ålder. Hjälpte föga att E hade fläckfritt förflutet och mer därtill. (vittnat efter park lane år 2000 och som enda vittne ej begärt skadestånd, idag äcklas jag av min insats där för staten och min rätt insnöade syn med "rätt och fel" sicken patet man var)Jag kan inte för mitt liv förstå varför jag lät mig förnedras såpass länge som 3månader. Hon var såpass svinig att hon tex föreslog att jag och hon skulle ha sex framför 18åringen som hon ringt dit till lägenheten vi befann oss i. Allt för att han på så vis "skulle känna sig obekväm och gå".Jag avslutade bekantskapen 26/3 2006 då jag hämtade några tillhörigheter som jag hade i hennes fars lägenhet (Björn Hedin) som hon var boendes i. Samt ringde till fadern Björn.Hedin dagen efter och upplyste honom, om att Linnea återigen förvarade hasch i hans lägenhet, Björn hade hittat det vid ett tidigare tillfälle då hon var boendes hos honom (Linnea var då 17år och hade som 16åring misshandlat Björns sambo M.Landin).Det gjorde jag för att Linnea aldrig har behövt ta ansvar för sina gärningar.

Exempel som följer: som 16åring misshandlar Linnea sin fars sambo och tvingas flytta hem till sin mor under ca 3år (kan Ekdahl styrka genom dokument ifrån staten).

Som 18åring misshandlar hon dörrvakten på restaurang Golden Days, hon grips då på plats av polis men blir ändå bara hemkörd till sin far, trots att vakten vägrade ta tillbaks sin anmälan om våld mot tjänsteman (linneas utsago och kan även styrkas genom dörrvaktens utsago, han var kontaktad av Ekdahl år2007 inför E TGRförhandling mot Linnea).

Linnea är även dömd för narkotikabrott och har suttit på behandlingshem.

Allt enligt hennes egen utsago samt utredningschefen på city polisen gbg Hans Orvesjö som vid mitt första "förhör" 11/9 2006 bekräftad att hon återfanns i brottsregistret då jag förde det påtal pga att jag vid tidpunkten var 28år yrkesarbetande och aldrig tidigare varit i kontakt med polis/rättsväsende.

Som sagt det tål att upprepas ur den korrupte och sexköpande Hans Ovesjö startade FUn med vice chefsåklagare Anette Olsson och så klart, den lille trinde fryntlige Leif Börjesson som vapenbroder.

Anette Olsson är inne i FUn ifrån dag ett och påstår sedan att hon blir lottad i ärendet först 9månader senare!!!! Dö ditt as! (oh, lite arg är jag minsann)

Där vägrade fd spaningschef Hans Orvesjö och hans kollega Leif Börjesson, (även han krimmare, mao 2st kommisarier vid förhöret) att tanka ur Ekdahls mobil med hot ifrån tjejen samt en av hennes anhängare.

Det trots att Ekdahl krävde att så skulle ske vid upprepade tillfällen vid förhöret.

Orvesjö skrek då till svar "DET ÄR DU SOM ÄR MISSTÄNKT!!! DET ÄR ORELEVANT VAD HON ELLER NÅGON ANNAN GJORT MOT DIG".

Vilket i sig lämnar en del att önska om man som polis bedriver FU (då sedan 5månader tillbaka) för vice chefsåklagare Anette Olsson.Första polisanmälan görs av tjejen och hennes far 25/4 2006 på både Citypolisen gbg och Kortedala. Dessutom av samma Pa Maria Lie.

Rätt unikt att kunna vara på 2st stationer samtidigt. Speciellt som ca3mil skiljer stationerna åt....

Enligt officiella versionen har det varit ett annat scenario med ensam målsägare och helt andra brottsdatum, plats, etc. (lite lurigt när man inte får ta del av 70s av FU erhåller endast 51s)

Dom är säkra på att "jag befunnit mig vid hennes fars bostad och där hotat och ofredat hon samt fadern den 1/4 2006". Dom båda anmäler en "Thomas Larsson" ganska märkligt då jag heter Fredrik Ekdahl. Hon uppger att hon har massa sms med hot i sin telefon men ändå återfinns inga sms före 11augusti fram till och med ca 23augusti. Då sammanlagt 11st varav 2st som jag blev åtalad för, trots att det står att det är riktat till "han" i smset och därmed ej till någon av det täcka könet.Tjejen är såpass iskall att hon 28/4 2006 sitter och ringer upp mig och vill bli "vänner" på telefon. Under det samtalet frågar hon mig även om jag ev heter "Thomas" i andra namn. Det kanske låter som en fråga jag borde reagerat mer på än att säga "vad spelar det för roll?". Dock får man ha i åtanke att när hon var hemma hos mig 23/3 2006 och tog en fika samt vill berätta "hur mycket hon tyckte om mig".. även ställde frågor som "är du rädd för att bli tunnhårig" (då har jag ändå hår som ett får) samt "brukar du lösa korsord". I skenet av dom frågorna så blir allting relativt.Tjejen söker även upp mig 12/5 2006 på krogen trots att hon lovat att inte komma dit jag skulle. Jag fick då höra "hur mycket hon ångrade sig o sitt beteende" "att hon verkligen vill att det här skulle bli bra igen". Då trodde jag det var för att hon ville ha obruten mängd av killar runt sig (hon hade vid det här tillfället med sig 18åringen samt 32åringen + några för mig okända pojkar).Jag får tillslut nog av hennes lismande och säger till henne att "du äcklar mig" och avlägsnar mig sedan därifrån. Helgen efter får jag reda på av dörrvakten som jag kände, "att hon sagt att hon polisanmält mig 5gånger". Därefter bytte hon taktik och engagerade en stor mängd killar under sommaren till att ringa, smsa och söka upp mig i bostaden.Tjejen söker även upp mig i min bostad 5/8 2006 i sällskap av sin väninna (se hon som vittnar mot mig), Sandberg samt ytterligare en kille och en tjej.
De tar sig in i min trappuppgång och bankar på min dörr samt ringer oavbrutet ifrån div nummer.

Hon skickar då sms kl.21:10 med "din fega fitta, du vågar varken öppna eller svara på tele" samt för att en timma senare ca kl.22:15 skicka "den här situationen är ohållbar jag orkar inte mer, kan vi inte träffas? det här hade verkligen behövts pratas ut". (sparades i nästan 6mån tills jag av misstag raderade hela inkorgen)

(edit/ år2009 juli aug fick likadant trams, blev anmäld dec2009 och jag hade nu åter sparat dessutom  intakt till förhör) Spelar iofs ingen roll men är mest en indikation på tramset som krävs för att stå mot dylikt, man får spara allt annars kommer dom som vanligt.

Helgen därefter 11/8 2006 anlitar hon ett okänt antal individer till att komma och sparka in min ytterdörr.Jag har hela tiden stått för vad jag gjort, iform av att vissa av mina sms varit av kränkande art pga att hon engagerade div snubbar till att hota mig och att jag då skickat dylikt till henne pga att jag ej hade något med dessa snubbar att göra.

Jag har även själv vidgett att jag skickat till sms som ej finns med i FU. Tillexempel "nu har jag skaffat verktyg, så att du kan fortsätta skicka snubbar" i syfte att freda mig själv i min bostad.Idag förstår jag hur naiv och korkad jag var, som trodde att tilltron till en individ som kan stå för gärningar och ta upp även de som inte är till gagn för honom, enbart skulle stärkas.

Har sedan dess läst PM ifrån RÅ 2002/2003 som ger direktiv om att ärlighet skall tolkas som i princip "han/hon har svårt att dölja övriga brottsliga gärningar och lättar därför på sitt sinne på så vis". Hm, stabila tillsättningar av RÅ sista 30åren.

Alltid en syn på eruopadomstolen och dess stadgar såsom om det vore smuts.2006-04-25 till 2007-11-06 (2stämningsansökningar den "1"a kom okt) på den tidscykeln bedriver man en så korrupt förundersökning man bara kan.

Får fram 2st sms som är skickade 11/8. Sammanlagt är det 11st sms varav sista är skickat 25/8 2006.

Man  lägger därför ett besöksförbud 11/1 2007. (det kan synas en aning märkligt iom ca4.5mån senare)

Strategin är uppenbar i och med att det nu inkommer  flertalet påstådda brott mot dom för att på så vis kunna skaffa sig några åtalspunkter. Det som är det officiella skälet enligt åklagare är "Ekdahl vidger själv att han ringt till målsägarens arbetsplats 11/1 2007".

Jo, det är ju just det. Samtalet var tvunget på grund utav att jag trodde att dom två män som försökte få fatt i mig i min trappuppgång 7/11 2007 kl.05:30 de trodde jag  var utsända av målsägaren även dom. (se tidigare 2006)

Jag hade redan sedan december 2006 inte tillgång till något nr knutet till målsägaren.

Därav ringde jag till hennes arbete och bad henne återigen "att sluta skicka snubbar efter mig". Vilket varit fallet sedan samtalet till fadern om haschet i hennes rum i hans bostad.

Det visade sig när jag inkom på förhöret 11/1 2007 att det var de två poliserna Gunnar Mårtensson och Per Wester som tagit till den något oortodoxa arbetsmetodiken.

Så samtalet till målsägaren var ju väldigt praktiskt att ha nu när man inte hade ett skit pga målsägaren har ALDRIG varit hotad, tvärtom hon räds inte ens mördare. (sedan vägde hennes ord tydligen mkt tyngre än mitt i alla instanser trots 99olika utsagor vs 1st)

Dom vägrar redovisa vilket nummer det är jag skall ha ringt i åtalet,tings/hovrättsförhandling samt Domprotokollet (polisen hävdar att dom inte vill att jag skall få tillgång till det nr pga att jag då skulle kunna ringa målsägaren).

Målsägaren i TGR växlar mellan gråt/skratt beroende på hur bekväm hon kände sig i svarssituationen. Kraftig indikation på psykopati när man behärskar den tekniken.

Tex: Målägaren säger TRG "jag har varit hotad sedan mitten av mars 06". I FU har hon sagt 1januari, 1april, 15mars, februari. Sedan i samma förhör TRG så erkänner hon att "hon var hemma nykter och tog en fika hos den tilltalade såpass sent som 23mars 06". Jag blir ändå dömd för att ha "hotat o ofredat" henne sedan 15mars 2006.

Hon säger även både i TGR o HR att hon "aldrig träffat den tilltalade ensam o tex fikat eller liknande"

Målsägaren säger TRG "jag visste inte vad han hette eller vart han arbetade" 2min senare säger hon "jag vet när vi träffades så arbetade han på box delivery, så varje gång jag ser en sådan bil blir jag jätterädd".

Målsägaren säger HR "jag tror inte att han är frisk iom att han inte kan behålla sitt arbete och inte vågar lämna sin lägenhet" (hur vet hon att jag inte vågar lämna min lägenhet?) senare i samma ljudupptagning säger hon "då i våras 2008 så såg jag något på min gräsmatta och blev så rädd att jag låste in mig på min toalett en hel dag och vågade inte komma ut förräns min väninna kom ifrån frölunda"

Logiken är som vanligt klockren i målsägarens resenomang och "utsago".... Blir problematiskt när man fått hela ärendet till livs av vice chefsåklagare Anette Olsson och Hans Orvesjö målsägarens familjs personlige vän och den kriminalinspektör som möjligjort hela 4års "rättsprocess".

Orvesjö lägger även in min mors telefonnummer i spaningsregistret 061006 då han såg nummret pga att jag ringde ifrån den telefonen utan att använda funktionen "skyddat nr".

Bekräftas av länskrim i september 2009 att så har skett och att det fortsatt var inlagt trotsa alla mina anmälningar mot polis och åklagare för bla det och andra trakasserier mot anhöriga i ca 2.5års tid.

Det slutade polisen/åklagare upp med först efter att JO blev inblandad. (då var dom plötsligt nervösa? pinsamt)

Trakasserierna mot min mor kulminerade 080320 då polismännen Rolf Withfeldt samt Rolf Persson utför en husrannsakan hos min mor och då tvingar till sig dörrnycklar till min lägenhet genom att hota henne. Det förnekas i 1års tid av polis och åklagare att någon överhuvudtaget varit hemma hos min mor.

Till slut beslutar överåklagare Peter Herting att det enbart varit fråga om ett "besök" och att "polisen får besöka vem som helst även utan att ha något ärende där".

Högsta domstolens Anna Skarhed slog fast innan hon blev JK i september 2009 att "det är korrekt och i enhlighet med RB och europakonventionen "att åtala någon på ett flertal punkter utan att redogöra för exakt vad gärningen har bestått i". (se enligt målsägare i HVR08 "ett kontantkortsnr som hon bytt 3gånger men "att jag på något sätt luskat ut det")

I dag 2010-05-16 har jag fått ut en mycket stor mängd material ifrån FUn som jag inte fått ta del av.

Bland annat framkommer hela grundärendet, byte av dnr, byte av brottsplats, byte av dag och tid för brott, byte av polisstation, byte av utredare/raderande för att dölja all inblandning.

Allt som jag hävdat är helt åt helvete i ärendet, har visat sig stämma och mer där till.

Fanns överhuvudtaget ingen hotad tjej ifrån 2006. Nu finns det däremot många förlorare i slutändan. Jag är ju inte något som bidrar till samället som fram till sjukskrev mig 31aug 2007 och varit så sedan dess. Främst pga den systematiska terror mot ens hörnstenar i livet jobb, vänner, familj och allmänt leverne. (piketpoliser som engageras....)
Man kan inte bara komma och agera som en kriminell organisation och sedan förvänta sig att det som blir kvar, skall snällt sitta där och ta det.

Vilket dom tror i och med att dom känner sig såpass kränkta av min info att dom anmäler mig sedan december 2008 för ärekränkning, förtal och sedan div pga dom är ju driftiga som sagt....

Vice chefsåklagare Anette Olsson är inblandad i samtliga ärenden redan ifrån dag 1-2. Likadant sitter Hans Orvesjö och Leif Börjesson i grundärendet och själva lägger det "i balans" om vartannat redan ifrån första dagen.

Dom hävdar ju att dom "hittar ärendet först i slutet av augusti 2006 vid sk "massavskrivningar" och att det är därför Ekdahl inte hörs förrän ca 5månader efter att anmälan gjorts.

Det framgår även att Orvesjö är hemma och fikar hos målsägaren innan han förhör henne osv. Han raderar sitt namn, men på de dokument jag fått ut finns han med.
Lägger upp de horribelt utformade domsluten. Är iofs en produkt av A.Olssson o Orvesjös "FU"... men lite mer sanningsenligt borde de klarat av att utforma ändå. (exempel målsägaren blir utkastad ifrån TGR men inte ett ord om det osv)

Notera även att ingen av åtalspunkterna kring besöksförbud preciseras i enlighet med RB o europakonventionen, mao att man ska kunna stå inför anklagelsen och därefter förklara sig skyldig eller oskyldig.

Samt att vittnet K.U. uppger 3gånger att hon EJ hört något av samtalet 11/1 2007. Först efter tjat av åklagaren o högläsning så uppger hon något som liknar det han hävdar.

Likväl står det i domprotokollet "'är mycket säker på sin sak, hon uppger helt  i enlighet med gärningsbeskrivningen i åklagarens stämningsansökan"... Jomen!

http://iversv.files.wordpress.com/2009/12/b-1329-08-fredrik-ekdahl.pdf


Hör själva på ljudupptagningar nedan.

TRGBG,B746-07,FredrikEkdahl,Tilltalad,Inspelning1,326034.part1.rar

TRGBG,B746-07,FredrikEkdahl,Tilltalad,Inspelning1,326034.part2.rar

TRGBG,B746-07,LinneaHedin,Målsägande(atthöras),Inspelning1,323744.part1.rar

TRGBG,B746-07,LinneaHedin,Målsägande(atthöras),Inspelning1,323744.part2.rar

TRGBG,B746-07,LinneaHedin,Målsägande(atthöras),Inspelning1,323744.part3.rar
Är Tingsrätten gbg  december 2007 samt Hovrätten gbg november 2008.

Sekvensen med ca4min långt psykbryt och vansinnesskrikande av målsägaren är i början av TRGBG vittnesförhör Fredrik Ekdahl inspelning 1. Rätt så märkligt i och med ej hunnit säga mer än ett par meningar.Daniel Sandberg övergrepp i rättssak och solkart med bevis. Ändå tar Håkan Larsson beslut om att ej väcka åtal dagen efter att Ekdahl åtalats av Annette Olsson.

Sven-Erik Alhem ger Håkan Larsson rätt i att gärningsmannen och polisinformatören Daniel Sandberg inte har haft något uppsåt när han skickat hot per sms och ringt samtal om att "Ekdahl skall ta väck Sandbergs namn ifrån polisanmälan osv".

Daniel Sandberg får hjälp att dölja sin identitet och goolande av kokainlangare som Sandberg sålt ut år 2006 till länskrim gbg.

Det sker med hjälp av Birgitta Blomqvist och Sven Ahlbin på länskrim gbg.